Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7. Első randi

2011.07.27

 

 

Hinata 

Apámmal való beszélgetés után a történések, mintha rohamosan felgyórsultak volna. Egyik követte a másikat...

Este végül holtfáradtan szotyogtam bele az ágyamba, s csupán csak pár perc alatt át is léptem a kapút az álmok világába. 

Reggel Kicsit komásan keltem ki az ágyamból. Valmi hiányzot, jóban mondva valaki. Pontosabban Naruto meg a nyálfolt a pizsomámról, amit multkó rám produkált. Reggeli után gyorsan visszaaraszoltam a szobámba, majd ölembe vettem a laptopom, hogy nyugodtan megirhassam a következő „pikáns” bejegyzésemet az én szines életemről. Eleinte nem tudtam mit irni, de végül neliláttam vázolni az elmúlt napok eseményeit és fejleményeit. 

Fél óra-egy óra alatt meglett a bejegyzés, majd pár apró katintással publikáltam is hű olvasóimnak. Mikor leültem irni, azt hittem, hogy majd lekött az kicsit, és addig is telik az idő és nem unatkozom, de nem igy lett. Gyorsan megcsináltam, amit elterveztem, majd lassan átadtam magam a rám telepedő unalomnak.  Már majdnem elaludtam, amikor valaki az ajtomón kopogott, majd miután engedélyt adtam rá, nyilt az ajtó és belépett rajta az érkező. 

- Reggelt’ – köszönt az érkező, név szerint Naruto. 

- Reggelt? Délutánt, akarod mondani – nevettem el magam.

- Jó reggelt Hinata-chan – nyujtotta el anevemet, majd szimpadiasan meghajolt és újabb kérdést intézett felém. – Mivel szolgálhatok az úrnőmnek?

- Te meg vagy huzatva... – nevetgéltem tovább zavaratlanul. 

- Nem, kérem szépen, csak majd éhen halok, ugyanis már napok óta éhezek, úrnőm. Kedvenc szolgádnak nem akart senki sem enni adni már napok óta – válaszólt hosszasan, nevetségesen és mindeközben komoly tekintettel, belőlem pedig kitört a röhögőú görcs. Féktelenül nevetgéltem fulladásig, de amikor megláttam Naruto elkeseredett arcát, keserves kinok árán áltam ellen a továbbiakban rámzudúló röhögőgörcsnek, majd eléje sétáltam és szorosan átöleltem. 

- Bocsi, csak olyan viccesen adtad elő az egész szitut, hogy nem tudtam megálni, hogy ne nevesek – kértem elnézést tőle újból. 

- Tudom – válaszólta, majd visszaölelt. – Tudom. – ismételte meg előbbi válaszát. 

Jópár perce áldogáltunk eképp, egymést szorosan ölelve, csöndbe burkolózva, ami egyáltalán nem volt kinos, inkább kellemes. Még sokáig elviseltem volna ezt a jó tényállást, azonban, mint minden jó, ennek is hamar vége lett. Kicsit elkeseredtem, hogy csak ennyi boldogság jutott ki nekem a mai napra, de muszáj volt elfogadnom a tényt, hogy nincs mit többet reméljek egyelőre tőlle, ráadásul jogom sincs hozzá...

- Miért jöttél? – törtem meg a csendet. 

- Gondoltam hiányzok neked – villantotta rám rokavigyorát. 

- Miből gondoltad? – kérdeztem vissza szemtelenül.

- Csak gondoltam és kész... – válaszolta félválról, majd elforditótta a szekrényemre a tekintetét. 

- Hát jó... és most mit fogunk csinálni? – kérdeztem rá.  

- Elmegyünk moziba – jelentette ki. 

- Moziba? – értetlenkedtem. 

- Igen, moziba... Tudod oda az emberek azért mennek, hogy megnézzenek valami jó filmet, nameg másért is... – hápogott össze-vissza. 

- Másért? Miért is pontosan? – folytattam játékom tovább. 

- Hát no... – dadogta, majd idegeségében vakargatni kezdte a tarkóját, ráadásul megjelent egy halvány pircsik az arcán. Hoppá. Ekkor esett le, hogy mire értette. Hát persze, azért mennek oda az emberek, hogy kicsit romantikázanak. Na de várjunk... Naruto most épp randira hivott? – futottak át agyamon a gondolatok. 

- Te most... mi akkor... – dadogom, de kijelenteni a felfedezésem egyelőre még nem vagyok képes. 

- I-iigen – dadogja, majd felém nyujtja a kezét válaszolra várva. Kis idejig habozok, mert kezd eluralni a félelem, azonban az utolsó pillanatban mondok nemet aggájaimnak és nyujtom felé kezem, hogy azt megragadva összekulcsolja ujjaninkat, majd maga után vonszoljon. 

Több pereces séta után, elérkeztünk  a célként kitűzött helyre, majd nyilt az ajtó és beléptünk a terembe. Nem voltak sokan, egy-két párocska, pár idősebb házaspár nameg a fura páros, én és Naruto. 

Miután sikerült végigvizsgálnom a moziba lévő társaságot, Naruto magával ráncigált a jegyzsedőig, majd miután kifizette a jegyeket azon nyomban mentünk is tovább abba a terembe, ahol azt a filmet vetiteték, amire Naruto a jegyeket vette. 

Beérkezve a helyiségbe, Naruto maga elé tesékelt, majd követett egész a harmadik sorig, majd helyet foglalt mellettem. Érkezésünk után nemsokká meg is kezdődött a film, ami egy romantikus vigjáték volt. Kicsit elcsodálkoztam, hogy Naruto miért pont egy vigjátékra vett jegyeket, és miért nem inkább egy hororra, de hamar elhessegettem az eféle gondolataim és inkább a filmre szegeztem figyelmemet. 

Naruto

Nem is tudom, hogy honan jött a fenenagy bátorságom, hogy mozini hivjam Hinata-chant. Egyik pillanatban még nagy vigyorógva játszadoztam a szavakkal, másikban már csapdába esve probáltam olyat tenni, ami nem hátráltat majd a küldetésemben.  Végül sikerült elhivnom randira, nameg a fimválasztás is jónak bizonyult. Hinatanak kifejezetten tetszett, tekintettel arra, hogy figyelemmel követte végig a főszereplők történetét. Kicsit irigy voltam, hogy gyönyőrű tekintete nem engem keres, de nem tudom hibáztatni emiatt őt. Jó film volt, klasz történet és happy end. Mi kell ennél több? 

Mozizás után sikerült elvonszolnom egy fagyizóba, majd miután lenyomtam vagy öt gomboc jégrémet, szépen hazakisértem. 

- Na itt is lennénk... – böktem fejemmel házukra. 

- Hát igen – értett egyett Hinata. – Nem jössz be? Kérdezte pár perc kinos csend után. 

- De... bejöhetek, amúgy sincs jóbb dolgom – válaszoltam vigyorogva. 

Szótlanul követtem Hinata-chant egész a szobájáig, majd beérkezve magánszférájában, az ágyába vetettem magam. Ne értsetek félre, de nagyon kémnyelmes ez az ágy... Tényleg. 

- Na és hogyan tovább? – kérdeztem.

- Mármint? – értetlenkedett.

- Most mit csinálunk? Nézzük majd ketten afalat? – kérdeztem nevetve. 

- Hát.. nem tudom, csak gondoltam jó ötlet behivni téged a mesés délután után – válaszólta, majd pánikszerűen emelte kezeit szája elé, mintha valami olyat mondot volna, ami nem rám tartózik. 

- Értem – válaszóltam mosolyogva, majd intettem neki, hogy foglaljon helyet melettem. 

Kicsit habozva, de elépkedett az ágyig, majd lassan letelepedett a puha üllőalkalmatósságnak használt ágyra. Tekintetét rám irányitotta, én pedig elszéntan vontam gyenge testét szorosan magamhoz, majd kis hezitálás után, elszántan kiséreltem eg a csóklopást. 

Kicsit bátortalanul kostólgattam a mézédes ajkakat, tekintve, hogy Hinata csodállattól leblokkolva semmiféle válaszreakciót nem tanúsitott meggondolatlan tettemre. Csalódóttan probáltam visszavonulót fujni, maikor Hinata hirtelen hévvel viszonozta becézésem, majd karjait nyakam köré helyezve vont még közelebb magához. Szavak nélkül adtuk a másik tudatára a valós érzelmeinket, miközben átadtuk magunkat a ránk telepedett varázsnak, majd nyugodt szivvel döltünk el kedvesem ágyában, egymást ölelve reménykedve, hogy egy szebb holnap köszönt majd ránk. 

Előző

Következő

 

 

A mappában található képek előnézete Ritsu

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

uuu

(animegirl, 2014.07.21 23:21)

ez aaaa igaz hogy ez a resz 3 eves de egyszer folytathatnad!!!!!

mikoltak@yahoo.com

(Miky, 2013.01.05 20:43)

folytasd!!!*.*

nagy1121@freemail.hu

(Nagy László, 2012.03.23 23:06)

Nem tudom ki vagy de nehogy be merd fejezni mert akkor kiakadok.
Ez nagyon-nagyon jó csak igy tovább. Irigyelek a fantáziád miat.
Kérlek nagyon siess a folytatásal mert edig ez volt a legjobb Naruhina amit olvastam.
(ha sértönek találod akkor bocsánat)

Re: nagy1121@freemail.hu

(haku16, 2012.03.23 23:09)

Nos, nem tudom, hogy miként tekintsek kritikádra, merthát kicsit ellentmondasz saját magadnak. Ne folytassam, de csak igy tovább... Mindegy is, majd valamikor a közel jövőben fojtatom, de egyelőre nem igérek semmit. : )
Üdv.: haku16

Re: Re: nagy1121@freemail.hu

(Nagy László, 2012.03.24 11:08)

Bocsánat a rossz fogalmazásért tegnap éjfél környékén találtam az oldalad és picit álmos voltam már.
Ui.: ugy értettem hogy ne hagyd befejzetlenül a történetet.
még egy szer bocsánat

:)

(Vivien , 2012.02.16 21:25)

Kérek folytasd minnél hamarabb:DDDDD Alig várom már a következő részt :DDDD Siesss*-*

*.*

(Fancy, 2011.07.28 19:27)

Na erre nem tudok mit mondani >.<... csak annyit, hogy folytasd hamar *-*