Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. Deidara munkát válall

2011.06.21

 

- Elfogadja az ajánlatom, vagy szükséges a további gyözködés? - kérdezte az idegen férfi.

- Nem, nem szükséges. Sikerült teljesen meggyöznie afelől, hogy jól jövök ki ebből a dologból - válaszólta szőke barátunk.

- Rendben, akkor holnap reggel kilencórakor a súdióban várom. A további információkról holnap tájékoztatom. Öröm volt önnen üzletelni - nyujtotta barbie felé jobját, mire az félszegen el is fogadta a mancsot, majd "férfiasan" kezet ráztak.

- Viszontlátásra - köszönt el a szöszke, miután utjára engedte az idegent.

Nos, kedves olvasó, kiváncsi népecske! A mai nap bonyodalmai ott kezdődtek, amikor hirtelen beállitott a keconkba egy tök idegen pasas, és arra kérte a mi szöszke barátunkat, hogy zárkozzon be vele a fönök iródájába beszélgetni, fene tudja miről. Mint gondoljátok, s csak termlészetes, én, a szamár elől, Kisame, Hidan és Kakuzu azonnal az ajtóra vetettük magunkat, hogy megtudjuk a beszélgetés okát, illetve tartalmát...

Akcionkat nem mondhatom azonban sikeresnek, mivelhát csupán csak annyit vettem ki az egész dologból, hogy barbie valami okból kifolyólag holnap reggel valami studióba megy... Hát remélem, hogy nem korhatáros tevékenységeket forgatnak majd, mert abból más nem sülne ki, csak yaoi... Nem kell félreérteni, nem vagyok homofób, csak egyszerűen képtelen lennék megnézni egy olyan jelenetet.... nah, értitek, úgye? Végül, nos, mindegy... Talán szerencsésebb lenne kellő képpen kifaggatni a szökét, mielőt elhamarkodott itéletet hoznánk felőle. Szóval, akció indul!

- Deidei - szólitottam meg a "drága" barátomat. - Mit keresett itt az a baromarcú?

- Nem fontos. Bocs, dolgom van... - tért ki a válaszadás elől.

 

 

- Mi van? - néztem rá megrökönyödve. Hát ez tuti, hogy titkol valamit... További információkat azonban semmiképp nem sikerült kicsornom a szöszkéből, Sharinganom pedig nem akartam ezzel koptatni.

Másnap reggel elsőként keltem. Hamar elvégeztem a reggeli teendőim, majd sietve magamra kapkodtam pár cucost és azzal irány a konyha. Barbiera vártam. Tegnapi szótlansága, némasági fogadalma kihozott a béketürésemből. Tudni akartam, hogy mi a fenét titkol és miféle kapcsolat van közte és az idegen között.

Mire leértem a konyhába egy tükörbe meredő szőke pofával találtam szembe magam. Csak merdt maga elé, mint valami élő halott, zombie, semmiféle életjelet nem mutatva.

- Jól vagy? - kérdezhtem tőlle elklépedve.

- Mi van ma, hülye kérdések napja? - nézett rám duzzogva. - Nem látszik baszki? Akkora pattanás disziti a képemet, mint egy dinnye - szörnyülködött. - Miért pont velem? Miért pont ma? A kibaszott életibe...

- S még rám mondják, hogy örült... - sóhajtottam, majd elindultam a mosdó felé.

Mire visszaértem a konyhába, már csak öcsémet találtam ott. Gyorsan megpördültem tengelyem körül, majd a szöszke után eredtem, utánam meg az öcsém loholt, kiváncsian,h ogy mi bajom lehet már kora reggel. " Hát, drága öcsém, semmi más nincs, csak megöl a kiváncsiság " -gondoltam magamban, majd loholtam tovább.

- Hova rohansz igy? A fene egye meg! Normális vagy te? - orditott rám öcsém, mire lendületesen hátrafordultam felé.

- Azvagyok, bazd meg! - üvöltöttem a képibe, ami tesókámnak nem igen volt inyére.

- Neked télleg elgurult a bigyod... - szörnyülködik, majd heves tarkóvakargatásba kezd izgalmában.

- Régi nóta - legyintek, majd betérek az útca végén lévő sarkon balra, és folytatom barbi üldőzését. Engem sajna az öcsém követ...

- Legalább azt áruld el, hogy mit keresünk itt - tart szóval.

- Én Deidarat követem, te viszont fogalmam sincs, hogy mi a jó, büdös, mocskos, francokat keresel itt - vágom fejéhez fapófával a sértést.

- Egy majmot, kösz megkaptam - fintorog rám Sas'ke.

- Hazahuzol, vagy velem jössz? - kérdem indulatosan.

- Veled megyek... biztos nyomos okod van rá, hogy kövesd azt a lökötet.

- Jah, nyomós ok...

Továbbiakban szótlanul folytattuk az utunkat, mig végül egy nagy épület elé nem értünk. Roskadásig tele volt pakolva plakátokkal, hirdetésekkel, mint egy tipikus studió. Természetesen ezek a látható tények egyre jóbban fokozták kiváncsiságomat, de probáltam türtöztetni magam, néképp sikerült is. A szöszke eltünt az épület bejáratánál, igy oda is követtük őt. A végállomás egy harmadik emeleti kis iródának bizonyult, ahova már belépést nem nyerhettünk. Idegesitett, hogy megint elzárkoznak előlünk, igy lehetetlenné téve az információszerzést, de nem volt mit csinálnom.... használnom kellett a vérörökségemet.

- Sharingan - pislogtam lapossakat, majd tekintetem vörösbe váltott át. öcsém csak némán figyelte, hogy mi a frászt csinálok, szinte meg sem mozdult, nehogy leorditsam a fejét miatta. " Ügyes vagy, kuculi " - gondoltam.

- Szóval, akkor minden rendben van? Irhatjuk alá a szerződést? Nincs semmi kifogsása, semmi más követelménye? - kérdezte a multkori faszkalap.

- Nem, hm... Jah, de, mégis lenne valami - ragyogtak fel a szöszke szemei. - Egy aszisztenst.

- Rendben, megoldható és a költségvetésünk sem terheli tulságosan - válaszolt a férfi, majd firkantott ketőt a papiron, majd átnyujtotta azt haveromnak. - Irja alá Deidara, és ezennel végeztünk is mára.

- Mikor kezdek? - kérdezte barbie.

- Holnap reggel. Viszlát addig - köszönt el tőlle, majd szabadjára engedte haveromat.

Szerencsére sikerült elilánnom onan idejében, nameg Sasuke is szedte alábait, igy még előtte hazaérkeztünk. Többiek órákon keresztül faggatak róla, hogy mi történt, mi Deidara nagy titka, de mivel a választ jómagam sem tudtam. Végül, hogy jó szinben diszelegjek mindegyik előtt, csupán csak annyit mondtam, hogy majd holnap leleplezem előttük Deidara titkát, méghozzá azt, hogy a szöszke tisztességes munkát válall.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cím

(D3VON, 2012.01.28 23:16)

Hali. Folytasd :)) várjuk a kövit ^^

(Sherry, 2011.08.15 14:42)

Kiráály folytasd minnél előbb :P

KLulu

(Anna , 2011.06.26 17:22)

Szióka! Érdekes rész volt...tetszett! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az a titokzatos munka:)
Várom a kövi részt!!!

valaki

(:D, 2011.06.22 20:09)

naon jo mar vartam :P