Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


31. Reggeli kellemetlenségek.

2011.05.07

 

Sasuke

Kellemes álom gyötört az éjjel, a gond csak az, hogy túlságosan kellemes... Igazából nem is lenne gond, ha az öcsi nem vont volna sátrat odalenn. Hevbesen dörzsölgetni kezdem szemeim, majd probálom kitépni magam Sakura alól, azonban nem megy. Ekkor kezdek igazán pánikba esni azonban, mivel szerelmem mocorogni kezd heves mozgolódásomra, majd lekászálódik rólam és átfordul a másik oldalára. Nagyon aranyos, ahogy itt hason fekszik előttem. Szokatlan szinű puha tincsei lágyan tapadnak rá gombölyded vállaira, résnyire nyitott ajkai színte kinálkozttak, aonban tudtam, hogy jelen pillanatban nem lenne szerencsés a színe elé kerülni. Túl kínos lenne ilyen állapotban látnia engem. Különlegesen gondolok most a testem déli részére, amelynek nem elég tágas a terület, melyet az alsógatyám biztósít neki.

Nagy nehezen kimászok az ágyból, majd a fürdőszobát kezdem el kutatni. Tekintetem azonban megakdt egy kis hátitáskán, amely az enyémnek bizonyult. Kiváncsian kezdtem el kutatni benne, majd találtam is pár dolgot, amire jelen pillanatban nagy szükségem van. Tiszta alsónemű, meg csereruha három napra. Boldogan választottam ki a kedvenc darabokat, majd halkan a fürdőbe siettem, abban a reményben, hogy könyíthetek magamon. Hát, némiképp sikerült is letudni a kinosabb részét a dolgoknak, azonban, ha tudtam volna, hogy ez történik, inkább fel sem keltem volna... Éppen kiszáltam a tusolóból, amikor Sakura rámnyitott. Csak egy apró törölköző fedte "bájaim". Mondanom sem kell, hogy mindketten hogyan néztünk ki. Mint két szépen érett paradicsom, amit frissen szedtek le tövéről.

- Bocsi. Azt hittem, hogy hazamentél... - szabadkozott, miközben tekintete megakadt fedetlen felsőtestmen, majd nagyot sóhajtott.

- Semmi gond. Bocsi, hogy lerohantam a fürdőd - mosolyogtam rá idétlenül, majd idegességemben tarkom vakargatására intettem jobbkezem.

- Semmi gond - válaszolta ő, majd újból elhalgatott.

Nem tudtam mit mondani, az egész szitúáció túl kínos volt ahoz, hogy ki tudjak bökni valamit. Arra viszont rájöttem, hogy párom nagyon érdekesnek találja kidolgozott felsőtestem, ami hát nem is nagy csoda. Kihasználva figyelmetlenségét közelebb furakodtam hozzá, majd megragadtam a kezét, és a szívem főlé helyeztem azt.

- Mit csinálsz? - kérdezte ködös tekintettel. Szemeiből a forró vágy volt kiolvasható, ami bennem is ébredezni kezdett. Újból.

- Szeretlek - suttogtam, majd magamhoz rántottam, és hevesen csokolni kezdtem kiéjhezett ajkait. Teljesen megbolondít ez a lány, minden tette, mozdulatai, illata, teljes látványa.

Elszakadva ajkaitól, szorosan magamhoz öleltem, és nem engedtem elmenekülni karjaimból. Az idő azonban telt, a csend ami közénk beállt, kezdett egyre kínosabb lenni.

- Ez így annyira kínos.. - motyogta halkan melkasomra hajtott fővel.

- Miért is az? - kérdeztem mosolyogva.

- Szinte pucéran álsz előttem - válaszolta, majd pritől vöröslő arcát felém emelte.

- Engedélyeddel, akkor felöltöznék - vigyorogtam rá perverzen, mire jól melbevágott.

- Persze, csak nyugodtan - válaszolt, mire én automatikusan kezdtem el levakarni magamról a törölközőt, hogy belebujhassak a kényelmes ruháimba.

- Mit művelsz? - kérdezte hisztérikusan.

- Felöltözöm - válaszoltam fapofával, mire leesett, hogy mi is az ő gondja. - Bocsi. Jóbb lesz, ha én most inkább kimegyek - válaszoltam pipacspirossan, mire Sakurából kitört a nevetés.

- Ez cseppet sem vicces - morgolodtam, majd dühösen kisiettem a fürdőből.

Valahogy nagy kinlódások közepedte sikerült magamra varázsolni ruháimat. Jobb ötletem nem lévén, feldöltem az ágyra, majd a plafont kezdtem el kémlelni unalmamban. Vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Kínos volt ott feszíteni Sakura előtt szinte egyszál semmiben, viszont örülök annak, hogy nem ájult el a látványtól, sőt, tetszett neki olyan szinten, hogy vágyott rám. Godolataim gyanítom tovább szárnyaltak volna, azonban kedvesem nagy csörömpöléssel való érkezése félbeszakított.

- Kész is vagy? - kérdeztem, miközben felültem az ágyon, de bár ne tettem volna. Hihetetlen látvány fogadott. Sakura, szinte egy szál semmiben keresgélt a szekrényében, majd mikor megtalélta mait keresett, szótlanul vonult vissza a furdőszobába.

Ó mennyei Szűzanyám... hogy meg...

Nem mondtam semmit, nem gondoltam semmi osszra, nem Sasuke, türtőztesd magad!

- Sasuke! Sasuke?

- Mi van? - kérdeztem morcosan. Feleszmélve, hogy mit is tettem, ijedten kaptam tekintetemet a lány felé. - Ne haragujd, csak ez nekem kicsit sok.

- Semmi baj - válaszolt, majd közelebb jött, és magához ölelte az ágyon heverő testemet. Fejem keblei közé férkőzött be, ahonnan tökéletesan hallani tudtam minden egyes szívobógását. Mgenyugtató volt így ölelkezni már a nap elején, azonban mint minden jó, ez is rövid időn belül végetért.

- Sasuke, Sakura. Ideje kajálni - szólt be Suigetsu, mire hirtelen szétrebbentünk.

- Megyünk - válaszolta Sakura helyettem is, majd tekintetém enyémre tapasztotta. Kábé úgy nézhettem ki, mint egy szomorú kiskutya, aki szeretetre éheik, nem ehető kajákra. Sakura elmosolyodott, majd halkan kisuttogott egy szeretlek-et, majd birtokba vette vágyakozó ajkaim. - Ideje menni, különben ránktörnek, és az már végképp nem lesz kellemes.

- Hát igen - sóhajtottam. - Mára már elegem van a kínos szitukból.

- Nem is volt annyira kínos... inkább kellemes - mosolygott rám párom.

- Tessék? - kérdeztem hitetlenkedve.

- Kellemes látvány volt a szemnek - vigyorgott rám perverzen. Hát ezt sem gondoltam volna.

- Ennek örülök. Gondoltam, hogy jól megijesztettelek - vezetem fel aggájaim hiába.

- Miért ilyesztettél volna. Láttam én már jol kidolgozott izmokat, vagy elfelejtetted, hogy két bátyám van? - ecsetelte kipirultan.

- Hát, rosszul gondoltam. Gomene - válaszoltam, majd nagy vigyorogva egy apró puszit hintettem a feje bubjára.

 

 

A mappában található képek előnézete Fény a sötétben

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

*-*

(szoszo27, 2011.05.11 17:57)

Nagyoon aranyosak :)) (L)
Nagyoon Jó lett...gyorsan folytit :))

Re: *-*

(haku16, 2011.05.11 20:36)

Majd igyekszem, igérem:D
Szió:)

Szia :)

(Andie, 2011.05.08 11:22)

Nagyon jó lett, megmosolyogtató. Várom a folytatást. :)

Re: Szia :)

(haku16, 2011.05.10 21:25)

Orulok, hogy tetszett. Folyti majd valamikor, de biztosan erkezik :D Szio^^

XD

(Seiko, 2011.05.08 09:58)

Szerintem is jó lett. Örülök, hogy már ilyen hamar van folytatás.

Re: XD

(haku16, 2011.05.10 21:24)

Nos, ezutan nem hinem h ilyen hamar lesznek majd a fejezetek, de majd megprobalkozok sietni :D

cicafanni@citromail.hu

(Fancy, 2011.05.08 21:01)

Nagyon jó lett ^^ már alig várom a folytit

Re: cicafanni@citromail.hu

(haku16, 2011.05.10 21:23)

Egyelore nem igerek semmit, de remelhetoleg meg majus 19 ike elott meglesz :D

Grat !!!!!! Jó lett :)

(D3VON, 2011.05.07 22:22)

Szia!
NAGYon jó lett ^^
Remélem tudsz sietni a folytival :)

Re: Grat !!!!!! Jó lett :)

(haku16, 2011.05.10 21:23)

Majd igyekszem, meglatom, hogy hogy enged majd az idom :D